Koti tarkeimmat-syyt-miksi-sinun-pitaisi-kayttaa-kryptovaluuttaa-asioidessasi

Tärkeimmät syyt, miksi sinun pitäisi käyttää kryptovaluuttaa asioidessasi

Kryptovaluutta on digitaalinen valuutta, jolla voidaan ostaa, myydä ja vaihtaa tavaroita ja palveluita. Se on ollut olemassa yli kymmenen vuoden ajan, vaikka se on vasta äskettäin saavuttanut suosion. Sen kasvavan suosion myötä tarve oppia siitä lisää, jotta voit tehdä tietoon perustuvan päätöksen ennen kuin sijoitat näille markkinoille tai käytät sitä yrityksesi tarpeisiin. Tässä on joitain yleisimmistä syistä, miksi sinun pitäisi käyttää kryptovaluuttaa asioidessasi:

Ei petoksen vaaraa

Mitä tulee kryptovaluuttojen turvallisuusnäkökohtiin, on olemassa muutamia keskeisiä etuja, jotka sinun tulee olla tietoisia. Ensinnäkin digitaalisten valuuttojen hajautettu luonne tarkoittaa, että kukaan ei voi jäädyttää tiliäsi tai peruuttaa tapahtumia. Toiseksi kukaan ei hallitse rahojasi – sinä olet.

Tämä tarkoittaa, että vain sinä voit käyttää varojasi ja lähettää tapahtumia lompakostasi milloin tahansa ilman, että kukaan estäisi sinua tai kysyisi ensin lupaa. Se tarkoittaa myös, että jos joku yrittää varastaa sinulta vaatimalla tilin omistajuuden, hän onnistuu vain, jos taho seuraa, kuka omistaa minkäkin määrän valuuttaa alun perin!

Sitä on helppo käyttää

Ensimmäinen asia, joka tekee kryptovaluutoista niin houkuttelevan, on se, että siinä ei ole transaktiomaksuja. Tämä saattaa tuntua pieneltä yksityiskohdalta, mutta se voi kasvaa nopeasti, kun tarkastellaan valtavia rahasummia.

Perinteisellä valuutalla tehdyistä maksutapahtumista veloitetaan usein kolmansilta osapuolilta, kuten pankeilta tai luottokorttiyhtiöiltä. Kryptovaluutta poistaa tämän vaatimuksen; ostatpa tavaroita tai palveluita verkosta tai henkilökohtaisesti, kauppasi on ilman ylimääräisiä kuluja.

Kryptovaluutan kanssa ei myöskään tarvitse käydä rahoituslaitoksen, kuten pankin, kautta liiketapahtumia (tai muita vaihtoja) suoritettaessa. Tämä tarkoittaa, että henkilökohtaiset tietosi pysyvät aina yksityisinä ja turvassa – sinun ei tarvitse huolehtia identiteettivarkauksista tai hakkereista, jotka saavat haltuunsa arkaluontoisia tietoja, kuten luottokorttinumeroita.

Koska kaikki tapahtumat ovat sähköisiä, ne suoritetaan lähes välittömästi – ei tarvitse odottaa shekkien tai maksumääräysten selvittämistä ennen kuin varat voidaan siirtää!

Alhaiset transaktiomaksut

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi kryptovaluuttoja kannattaa käyttää, ovat sen alhaiset transaktiomaksut. Keskimääräinen luottokorttimaksu on 2,9 %, kun taas pankkisiirtojen keskimääräinen maksu on 1,27 %. Kryptovaluutalla voit maksaa tavaroista ja palveluista huolehtimatta ylimääräisistä transaktiomaksuista.

Oletetaan, että haluat ostaa Amazonista 100 dollarin arvoisen tuotteen. Jos maksat luottokortilla, kokonaishintasi olisi 103 dollaria (sisältää 2,9 %:n tapahtumamaksun). Kuitenkin, jos tekisimme tämän ostoksen käyttämällä Bitcoinia (BTC), maksaisimme vain 99 USD - säästö 4 USD!

Vapaus pankeista ja valtion määräyksistä

• Voit lähettää rahaa kenelle tahansa, missä tahansa ilman rajoituksia.

• Voit tallentaa rahaa hallitsemaasi lompakkoon, mikä tarkoittaa, että tapahtuman käsittelyyn ei vaadita pankkitiliä tai kolmatta osapuolta.

• Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että hallitus määrää rahoitustoimiasi koskevia säännöksiä.

Johtopäätös

Tärkeintä on, että kryptovaluutta on tulevaisuus. Se tarjoaa paljon etuja ja vapautta sekä kuluttajille että kauppiaille. Vaikka se ei ehkä ole täydellinen, monet ihmiset pyrkivät parantamaan tätä tekniikkaa kaikille, jotka käyttävät sitä nykyään. Aloita jo tänään, jos harkitset krypton käyttöä pelaa online casino NetBet  liiketoiminnassa tai henkilökohtaisessa elämässäsi! Ei ole parempaa aikaa kuin nyt