Koti luottokortilla

Osta ethereumia luottokortilla helposti ja nopeasti

Ennen Ethereumin ostamista luottokortilla kannattaa tutustua tarkasti kaupankäyntialustan kuluihin ja ehtoihin. Sisällytimme tähän oppaaseen tarkan ohjeistuksen, miten ja mistä ETH:ta kannattaa ostaa luottokortilla ja voiko oston toteuttaa anonyymisti.

Oppaan loppuosassa käymme vielä läpi, onko Ethereumin ostaminen pankkikortilla turvallista ja mitä mahdollisia plussia sekä miinuksia luottokortilla ostaminen sisältää. 

Miksi Ethereumia kannattaa ostaa luottokortilla?

Ethereumin hankkiminen luottokortilla voi parhaimmillaan antaa monenlaisia etuja mm. helpot ja nopeat maksut.

Ostaessasi ethereumia luottokortilla, pystyt reklamoimaan, jos tiliäsi on käytetty luvatta ja todennäköisesti saat rahasi takaisin. Luottokortti on hyvä tapa tehdä sijoituksia ilman käteistä ja se on ihanteellinen maksutapa aloittelijoille, kun pankkisiirtojen odottamiseen ei kulu turhaa aikaa. Yleensä luottokorttiystävälliset ethereum pörssit ovat erittäin intuitiivisia ja käyttäjäystävällisiä.

Luotto- tai pankkikortit ovat yksi suosituimmista maksutavoista ostaa Ethereumia. Se on myös paljon nopeampi vaihtoehto mitä pankkisiirto, joka voi kestää jopa useita päiviä. Kortilla tehdyt ostot tapahtuvat välittömästi tai muutaman minuutin viiveellä.

Luottokortin käyttäminen Ethereumin ostamiseen on hyvä vaihtoehto, jos löydät alustan, joka tarjoaa kohtuulliset korttimaksut. 

Parhaat välittäjät

 • 4.3/5
  nexo.ioLogo
  nexo.io
  Steikkaus
  APY asti 8%
  42+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 1 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 8 % Tarjoaa jopa
  • €2000000 Talletusraja

 • Nopea talletus4.6/5
  Plus500Logo
  Plus500
  Perustaa/aloittaa2007
  Luotettava pelaaja
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat

  77 % piensijoittajista voi menettää rahaa käydessään kauppaa CFD-tuotteilla tämän palveluntarjoajan kanssa. Sinun tulee harkita tarkasti, onko sinulla varaa ottaa suuri riski menettää rahasi.

 • 4.6/5
  bitpandaLogo
  bitpanda
  Steikkaus
  APY asti yes%
  0+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien
  On saanut käyttäjiltä hyviä arvosteluja
  Laadukkaalle käyttökokemukselle
  • 0 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen yes % Tarjoaa jopa

 • Nopea talletus4.8/5
  coinmotionLogo
  coinmotion
  Suomenkielinen
  Livechat
  5+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Litecoin, Ethereum, XRP
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 3 Maksutavat/talletustavat
  • €2500 Talletusraja
  • €20000 Kuukausittainen talletusraja

 • Nopea talletus4.8/5
  etoroLogo
  etoro
  Suomenkielinen
  Livechat
  51+ Kryptovaluuttaa
  Mukaan lukien Bitcoin, Cardano, Polygon, Avalanche
  Kryptovaluuttakortti
  matalat kulut
  • 13 Maksutavat/talletustavat
  • APY ehdoista riippuen 4.3 % Tarjoaa jopa
  • €10000 Talletusraja

 • Mistä Ethereumia kannattaa ostaa luottokortilla?

  Monesti Ethereumin ostamista luottokortilla harkinneet ajattelevat, että sitä on mahdollista ostaa suoraan virallisen verkkosivuston kautta ilman välittäjien tai pörssien käyttämistä. Tämä tapa ei ole mahdollinen, vaan sinun tulee ennen Etherin ostamista valita itsellesi pörssi.

  Sen lisäksi sinun pitää käyttää riittävästi aikaa välittäjän valitsemiseen, sillä jokaisella pörssillä on omanlaiset toimintatavat ja ehdot. Käytä vain säänneltyjä ja hyvämaineisia välittäjä. Halutessasi voit myös tutustua meidän tekemiin arvosteluihin. 

  Ethereumia voi ostaa joko suomalaisilta tai kansainvälisiltä kauppasivustoilta ja useimmat niistä hyväksyvät maksutavoiksi Visan ja Mastercardin.

  Ensimmäinen vaihe ostaessasi Ethereumia luottokortilla on valita pörssi, joka hyväksyy kyseisen maksutavan. Valittavanasi on monia alustoja kryptovaluuttojen ostamiseen, joten tähän on lueteltu parhaat palveluntarjoajat, joiden kautta on mahdollista ostaa Ethereumia luottokortilla. 

  Näin ostat ethereumia luottokortilla

  Ethereumin ostaminen luottokortilla on yksinkertaista ja se sisältää 4 vaihetta, jotka ovat pörssin valitseminen, luottokorttikuluihin tutustuminen, tilin luominen ja vahvistaminen, talletuksen tekeminen ja Ethereumin ostaminen. Mainitsemme myös pörssin, josta on mahdollista ostaa Ethereumia suoraan luottokortilla, ja loppuosassa kerromme Ethereumin siirrosta Ethereum lompakkoon. Näihin kaikkiin vaiheisiin paneudumme tarkemmin tulevissa kappaleissa. 

  1. Valitse sopiva Ethereum pörssi yllä olevasta listasta

  Ethereumin ostaminen luottokortilla edellyttää pörssin tai välittäjän käyttämistä. Yllä olevasta listauksesta löydät luotettavat ja turvalliset pörssit ethereumin ostamiseen luottokortilla. Pörssi kannattaa valita helppokäyttöisyyden, turvallisuuden ja alhaisten kulujen perusteella. On myös tärkeää, että pörssillä on runsas valikoima valuuttoja, riittävä maksuvalmius ja toimiva asiakaspalvelu.

  Jos verkkosivusto ei ole säännelty, se todennäköisesti hakkeroidaan ja ennemmin tai myöhemmin menetät rahasi.

  Esimerkiksi hyvämaineinen ja luotettava välittäjä ei kysele luottokorttitietojasi sähköpostitse. Tämä voi olla varoitusmerkki, jota useimmat hakkerit käyttävät kalastellessaan asiakkaan luottokorttitietoja. Meidän listauksestamme et lyödä tämänkaltaisia palveluita, vaan teemme yhteistyötä vain luotettavien ja hyvämaineisten pörssien kanssa.

  Jotkut kaupankäyntialustat voivat tarjota sijoittajille Demo-tilin kokeilemista, jolla pystytään tutustumaan alustan käytettävyyteen ja toimintoihin ennen oikean rahan tallettamista. Demo-tilillä on mahdollista käydä kauppaa ja tutustua alustan tarjontaan riskittömästi.

  Useiden kaupankäyntialustojen ja pörssien tarjonnan lisäksi pääset lukemaan kryptovaluutta kohtaisia uusimpia uutisia ja tiedotteita sekä reaaliaikaisen Ethereum kurssin. 

  2. Tarkista luottokortilla maksamiseen liityvät kulut

  Luottokortilla ostamiseen liittyy joitain käsittelykuluja, jotka on hyvä tarkistaa ennen sen käyttämistä Ethereumin ostoon. Kulut voivat olla 2 % ja 6 % väliltä ja niihin vaikuttaa valittu alusta sekä luottokorttikohtaiset kulut.

  Jotkut kortit voivat myös käsitellä kryptovaluuttaoston käteisennakkona. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että jokaisesta kryptovaluutta ostosta peritään käteisennakkomaksu. Tämän lisäksi jokaisesta krypto ostosta voidaan periä ulkomaan transaktiomaksu, jos myyjä on eri maasta ja käytössä oleva luottokortti veloittaa ulkomaisista tapahtumista.

  Yleensä kryptovaluuttapörssit veloittavat pienen maksun luotto- tai pankkikorttitapahtumista. Esimerkiksi Binance veloittaa yhden alhaisimmista maksuista, joka on noin 2 %. Mahdolliset lisäkulut tulevat pankin ja luottokortin tarjoajan puolelta. Puolestaan taas kryptovaluuttapörssi Bitstamp veloittaa luotto- tai pankkikorttikäyttäjiltä noin 5 % maksun.

  Joidenkin korttien kulut voivat olla jopa 10 % tai enemmänkin ja sen lisäksi voidaan periä myös muita ylimääräisiä kuluja. Tämän takia on erityisen tärkeää lukea välittäjän ehdot ennen kryptovaluutan ostamista luottokortilla. 

  3.Luo tili ja vahvista henkilöllisyytesi

  Tilinluomisprosessi valitsemaasi kaupankäyntialustaan on kokonaisuudessaan nopea ja helppo. Siirry kaupankäyntialustalle ja täytä rekisteröitymislomakkeeseen pyydetyt tiedot. Tilin luominen vaatii sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa ja osoitetta.

  Ennen kuin pääset ostamaan Ethereumia tulee sinun vahvistaa henkilöllisyytesi. Useat kaupankäyntialustat edellyttävät asiakkailtaan henkilöllisyyden todentamista (KYC, Know-you-customer) ja rahanpesusäännöstä (AML). KYC itsessään ei ole monimutkainen tai aikaa vievä prosessi. Se edellyttää, että sinun tulee lähettää pörssin vaatimat asiakirjat, kuten todiste osoitteestasi.

  Riittävä osoitetodistus on tiliote, sähkö- tai nettilasku, jonka lisäksi sinun tulee lähettää kuva passistasi tai muusta vahvistetusta henkilöllisyystodistuksesta. Jotkut alustat voivat tämän lisäksi pyytää sinua ottamaan kuvan itsestäsi henkilöllisyystodistus vierelläsi varmistaakseen, että se on sinun. Näiden asiakirjojen avulla kaupankäyntialusta pystyy todentamaan henkilöllisyytesi, jolloin kaupankäynti on turvallista molemmille osapuolille. 

  4.Tee talletus luottokortilla ja osta ethereumia

  Tilin vahvistamisen jälkeen siirry tallettamaan rahaa luottokortiltasi. Ennen oston suorittamista lisää summa, jolla haluat ostaa Ethereumia. Useimmissa pörsseissä näet automaattisesti kuinka paljon tallettamallasi summalla saa kyseistä kryptoa. Tämän jälkeen lisää luottokorttisi tiedot ja tarvittaessa laskutusosoitteesi. ETH-saldo pitäisi näkyä tililläsi luottokorttitietojen antamisen ja oston suorittamisen jälkeen.

  Tarkista maksun tiedot ja vahvista toimeksianto. Huomioithan, että luottokorttitalletuksissa on tyypillisesti yläraja ja käyttämäsi kaupankäyntialustan mukaan ostomääräsi voi olla rajoitettu.

  5.Osta ethereumia suoraan luottokortilla

  Jotkut kaupankäyntialustat tarjoavat myös mahdollisuuden ostaa Ethereumia suoraan luottokortilla. Käytännössä tämä toimii samalla tavalla, mutta sinun ei tarvitse tehdä erillistä talletusta vaan voit tehdä oston suoraan tililuonnin jälkeen. Esimerkiksi tunnettu kryptovaluuttapörssi Binance tarjoaa mahdollisuuden ostaa Ethereumia suoraan luottokortilla. 

  6.Siirrä Ethereumit ethereum lompakkoon

  Ostaessasi Ethereumia pörssin kautta, voi alustan tarjoaman lompakon käyttäminen olla helpoin tapa. Se voi kuitenkin sisältää merkittäviä riskejä. Valitettavasti kryptovaluuttojen maailma on täynnä pörssihakkerointi tapauksia. Pörssihakkerointi voi tapahtua laajemmassa mittakaavassa, jolloin koko pörssi menettää varoja tai hakkerointi voi kohdistua pelkästään yksittäisiin sijoittajiin.

  Ethereumien siirtäminen lompakkoon ei ole pakollista, mutta varojen säilyttäminen pörssissä ei ole järkevää, vaan ne kannattaa aina siirtää omaan lompakkoon. Viime aikoina useat pörssit ovat ajautuneet konkurssiin, jonka seurauksena asiakkaiden varat on jäädytetty. Kolikoiden jättäminen vaihtolompakkoon tekee niistä alttiita myös hakkeroinnille.

  Näin ollen omaisuuden haltijan hallitseman lompakon käyttäminen muualla kuin pörssissä voi toimia turvallisempana vaihtoehtona. Kryptoja on helpompi hallita ja se tarjoaa vaihtelevia suojaustasoja käyttäjien toimenpiteiden ja käytäntöjen mukaan. Tästä syystä on erityisen tärkeää siirtää ethereumit lompakkoon, jota hallitset itse.  

  Voiko Ethereumia ostaa anonyymisti luottokortilla?

  Pörssit ja kaupankäyntialustat käyttävät tunne asiakkaasi prosessia, jonka takia Ethereumia ei ole mahdollista ostaa anonyymisti. Tästä huolimatta jotkut käyttäjät voivat kuitenkin haluta ostaa kryptoja ilman asiakirjojen lähettämistä ja näin ollen säilyttää yksityisyytensä.

  Se ei kuitenkaan ole mahdollista, sillä luottokortilla maksamisesta jää aina jälki. Ethereumia on mahdollista ostaa anonyymisti ainoastaan kryptoautomaattien tai vertaisvaihdon kautta.

  Ethereum (ETH) -pankkiautomaatti voi olla yksi parhaista tavoista ostaa nopeasti ja helposti Ethereumia anonyymisti. Kryptoautomaatit eivät vaadi käyttäjiä toimittamaan tunnistetietoja. Voi olla kuitenkin hyvin haastavaa löytää sellaisia kryptoautomaatteja, jotka hyväksyvät maksutavaksi luottokortin ja useammissa automaateissa voi olla jotain rajoituksia tai korkeat transaktiomaksut. Toistaiseksi kyseisiä automaatteja on saatavilla vain jenkeistä. 

  Kryptoautomaattien lisäksi Ethereumia on mahdollista ostaa anonyymisti vertaismarkkinapaikkojen kautta (P2P). P2P-pörssit ovat alustoja, joiden avulla käyttäjät voivat ostaa ja myydä kryptovaluuttoja suoraan muiden käyttäjien kanssa. Peer-to-Peer (P2P) -pörssit käyttävät niin sanottuja älykkäitä sopimuksia keinona lukita kryptovaluutta monimuotoiseen lompakkoon kaupan suorittamisen ajaksi. Kryptot luovutetaan ostajalle vasta sen jälkeen, kun myyjä vahvistaa, että maksu on suoritettu onnistuneesti. Itse kauppaan liittyy kuitenkin molempien osapuolten sopimus ilman välittäjän osallistumista. Olitpa ostaja tai myyjä, tämä voi lisätä huijauksen riskiä.

  ETH:n ostaminen anonyymisti voi kuitenkin lisätä turvallisuusongelmia. Useat maat ovat ottaneet käyttöön tiukat määräykset kryptovaluuttakaupankäynnille, jonka takia Ethereumin ostaminen luottokortilla ilman vahvistusta on tullut erittäin vaikeaksi. 

  Onko Ethereumin ostaminen pankkikortilla turvallista?

  Ethereumin ostaminen pankkikortilla on turvallista, kunhan käytät luotettavaa ja säänneltyä kaupankäyntialustaa. Ennen korttitietojesi antamista pyri aina tarkistamaan huolellisesti verkkosivusto, sillä tänä päivänä on useita verkkosivustoja, jotka voivat päällisin puolin näyttää luotettavilta voivat viedä kuitenkin tietosi ja varasi. Koska kortti on linkitetty henkilön pankkitiliin, on tärkeää noudattaa varovaisuutta ja käyttää vain säänneltyjä sekä hyvämaineisia pörssejä ja välittäjiä, jolloin tämä skenaario ei ole mahdollinen.

  Kaikki tällä sivulla esitetyt pörssit tarjoavat luotettavan ja turvallisen tavan ostaa Ethereumia luotto-/tai pankkikortilla. 

  Ethereumin ostaminen luottokortille plussat ja miinukset

  Plussat

  • Helppo
  • Nopea
  • Mahdollisuus automatisoituihin ostoihin (esim. joka kk)
  • Luottokorttiyhtiö on vastuussa esim huijaus- tai varkaustapauksissa. Luottokortti ei ole yhdistetty pankkitiliisi, jolloin varasi ovat turvassa
  • Luottokortilla tehdyt maksut ja siirrot näkyvät välittömästi

  Miinukset

  • Käsittelykulut saattavat olla korkeita
  • Kaikki ethereum pörssit eivät hyväksy luottokorttia maksutavaksi